Oude pand foto

Historie

1986

Op 24-jarige leeftijd is Henk van der Hee zijn bedrijf begonnen in het karakteristieke pand aan de Swadenburgerdam in Zwammerdam. Gek van en met talent voor techniek bleek dit een goede zet te zijn.

Vanaf dag één is het druk geweest in de werkplaats, want er was behoefte aan een goed, universeel garagebedrijf in het dorp. Allebei de banen opgezegd en samen met Gea is hij destijds in het diepe gesprongen. Al gauw was er sprake van personeel.

klein pand

1999

Het klantenbestand en het werkaanbod groeide explosief. Het pand aan de Swadenburgerdam voldeed niet meer aan de eisen en was te klein.

In de tussentijd zijn verschillende plannen de revue gepasseerd, maar hebben de eindstreep niet gehaald. Maar wél de nieuwbouw van Garage van der Hee op de huidige locatie aan de Vinkebuurt, voorheen de plek van de waterzuivering. Een hele grote stap.

In april 1999 is de eerste paal geslagen en in december 1999 werd dit geheel in eigen stijl geopend: niet door het doorknippen van een lintje, maar door het doorknippen van de stropdas die Henk bij de opening droeg. Dit om aan te geven dat hij niet van plan was te veranderen in de omgang.

nieuwbouw

2015

Inmiddels al weer meer dan 15 jaar op de huidige locatie. De vooruitgang in techniek heeft niet stilgestaan, dus ook de investeringen in goede apparatuur en kennis niet.

Sinds 2015 is Garage van der Hee aangesloten bij AutoCrew. Dit houdt onder meer in dat wij beschikken over speciaal gereedschap en diagnose- en softwareapparatuur, wat uitbreiding van werkzaamheden en vergroting van kwaliteit inhoudt.

Snel en vakkundig geholpen worden waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat, is en blijft één van de kenmerken van Garage van der Hee BV.

Vandaag de dag gegroeid naar 6 man personeel dat zich voor u inzet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn van aankoop tot onderhoud. Een bedrijf om trots op te zijn!

2017

Dankzij de hedendaagse technologie kan u vanaf u scherm nu virtueel door ons bedrijf lopen. Begin hieronder met de rondleiding door ons bedrijf:

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen