Auto storing

Auto storing

Heeft je auto storing? Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Letterlijk. Meestal is dat ook zo. Maar heel soms laat ook jouw auto je in de steek. Als je auto een storing heeft, kan dat veel redenen hebben. Van heel simpel tot ingewikkeld. Geeft je auto storing en weet je niet wat er aan de hand is? Je kunt altijd terugvallen op Garage van der Hee.

 

Voor een snelle, juiste diagnose en reparatie beschikken wij over vakkundige automonteurs. Daarnaast hebben wij de meest nauwkeurige en actuele informatie over je auto. Hierdoor kunnen wij je snel weer op weg helpen!

Motormanagement lampje brandt

Als het motormanagementlampje brandt, is er een probleem met de motor van je auto. Een brandend motormanagementlampje kan duiden op diverse problemen. Doorrijden kan leiden tot schade en stilstaan. Als het motormanagementlampje brandt, rijdt dan niet door en neem contact met ons op.

 

Als het motormanagementlampje brandt, ook wel motorstoringslampje genoemd, kan er iets mis zijn in de verbranding. Er kan een probleem zijn met de ontsteking. Ook kan bijvoorbeeld het gasklephuis vervuild zijn. Andere mogelijke oorzaken zijn de luchtmassameter, de lambdasonde, of andere elektrische componenten van de motorregeling. In alle gevallen werkt de motor niet optimaal.

Help! Motormanagement lampje brandt

Als het motormanagementlampje brandt, is er een probleem met de motor van je auto. Een brandend motormanagementlampje kan duiden op diverse problemen. Doorrijden kan leiden tot schade, dure reparaties of autopech. Als het motormanagementlampje brandt, rijd dan niet door en neem contact op met Garage van der Hee. Als je de AutoCrew Pechhulp hebt afgesloten, zorgen wij ervoor dat je auto veilig bij ons terechtkomt voor reparatie!

Oorzaken van een motorstoring

Als je motormanagement- of motorstoringslampje brandt, kan er iets mis zijn in het verbrandingsproces van je motor. Er kan bijvoorbeeld een probleem zijn met de ontsteking, of het gasklephuis kan vervuild zijn. Andere mogelijke oorzaken zijn de luchtmassameter of andere elektrische componenten van de motorregeling. In al deze gevallen werkt je motor niet optimaal.

Gevolgen van een motorstoring

Een motorstoring kan gevolgen hebben voor het vermogen van je auto; je voelt dat je motor minder hard trekt. Ook kunnen de uitlaatgassen vuiler zijn dan normaal. Dat is slecht voor het milieu, maar ook voor je katalysator. Daarnaast kan de temperatuur in de cilinders te hoog oplopen door een slechte verbranding. De computer van je auto schakelt op dat moment een beveiliging in om directe schade te voorkomen. Je auto rijdt dan nog wel, maar levert veel minder vermogen en maakt minder toeren. Dit voorkomt directe motorschade. Rijd niet te lang op deze manier door, maar kom naar Garage van der Hee voor een professionele storingsdiagnose!

Bij auto storing de auto uitlezen

Een foutcode in het geheugen vertelt niet altijd het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Bij Garage van der Hee vinden we ook het onderliggende probleem. Wij werken met het beste gereedschap, zoals de diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto's snel uitlezen, dus ook die van jou.

Onze monteurs weten precies hoe ze foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken. De computers helpen iedere fouten en problemen snel op te sporen en onze deskundige monteurs helpen je vervolgens snel weer op weg. Dus gaat er een lampje bij u branden?

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen