Accucheck

Laat nu de accu van je auto controleren!

Op nummer 1 van de top 10 meest voorkomende pechgevallen staat: problemen met de accu! U kunt dit voorkomen, laat nu de accu door Garage van der Hee in Zwammerdam doormeten!

Als u de accu niet jaarlijks laat controleren dan kan de accu u op een onverwacht moment in de steek laten, omdat de maximale levensduur is bereikt. Wist u dat de meeste accu’s in de winter kapot gaan? Dit komt door extreem gebruik van de accu in de zomerperiode. Het is daarom belangrijk om de accu preventief te controleren, voordat de winter begint.

 

Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Neem geen risico en kom langs of maak nu nog een afspraak bij Garage van der Hee. Voorkomen is beter dan genezen.

Bosch accucheck AutoCrew

Enkele voordelen van een Bosch-accu

 

Bij een accu zijn vooral het vermogen en betrouwbaarheid van belang. Op dat gebied is Bosch dé wereldwijde standaard. Bosch biedt voor elk type auto een passende accu.

 

  • 100 % onderhoudsvrij: omdat Bosch-accu's een minimale hoeveelheid water verbruiken, is er geen onderhoud nodig.
  • Langere levensduur: de accu's van Bosch zijn voorzien van Bosch Silver-technologie en gaan daardoor gemiddeld langer mee dan andere accu's.
  • Hoger startvermogen, ook bij winterse temperaturen: dankzij de bijzonder hoge capaciteits- en koudstartstromen, garanderen Bosch-accu's dat uw auto bij bijna elke buitentemperatuur start.
AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen