Over ons

Garage van der Hee levert auto-onderhoud op dealerniveau tegen betaalbare prijzen. Wij werken veelal met de beste auto-onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste autofabrikanten.

 

Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Maar dan met alle voordelen van jouw buurtgarage. Dat betekent, het beste onderhoud voor jouw auto, tegen betaalbare prijzen.

 

Wij beschikken over goed gediplomeerd personeel met veel praktijk ervaring. Kortom, Garage van der Hee staat voor vakkundige service, onderhoud en reparatie van uw auto. En elk automerk is welkom! Wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met 0172-612556 of mail naar receptie@garagevanderhee.nl of kom bij ons langs aan Vinkebuurt 69 in Zwammerdam.

 

Uiteraard kun je bij ons terecht voor auto onderhoud, Apk keuringen, schadeherstel en alle andere voorkomende reparaties. Klik hier voor meer informatie over de verschillende diensten die wij leveren. Voor aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een aanbod occasions, vervullen wij regelmatig zoekopdrachten voor zowel bestaande als nieuwe klanten.